Team Leanderwijs

Uit de overtuiging dat Lean het fundament vormt om tot een continu verbetercultuur te komen is Leanderwijs ontstaan.
Los van elkaar ontstond de ambitie om de kennis en ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling en Lean toe te passen in het onderwijs. Met opgroeiende en studerende kinderen zien ook wij de dagelijkse strijd die leerkrachten en scholen leveren om het beste onderwijs te leveren.
Wij zijn Jan Albert, Laurens en Eric. Een ieder van ons heeft zijn eigen expertise en authenticiteit, samen zijn wij een team!

Eric Hamming

Eric Hamming

“Dit ene moment dat de tijd stopt, dat ene moment dat alles klopt. 
Dat ene moment, niks te kort, niet te veel. Dat je onderdeel bent van het grote geheel!”  (Huub van der Lubbe)

Mooier dan Huub van der Lubbe kan ik het niet omschrijven. Op zoek naar Flow, daar gaat het mij om. Of het nu gaat om privé of om wat ik het liefst doe in mijn werk, op zoek naar Flow. Altijd toe werken naar het moment dat alles klopt!
In de basis ben ik een kritische denker, maar vanuit deze basis continu op zoek naar mogelijke oplossingen. Strategisch denken combineren met operationeel handelen.
Altijd vanuit het hart en op zoek naar verbinding. “Hard op de bal, maar zacht op de mens!”

Jan Albert Veldhuizen

Jan Albert Veldhuizen

Mijn grote passie is sport. Actief beoefenen (voetbal, tennis, hardlopen) maar ook volgen. De kern van sport is voor mij: plezier maken, samenwerken, resultaten behalen en je willen blijven ontwikkelen. Deze elementen zoek ik ook in mijn werk en heb ik gevonden in de Lean manier van denken en handelen. Mijn expertise en ervaring op dit gebied deel ik graag met anderen zodat ook zij iedere dag een stapje beter kunnen worden. Mijn toegankelijkheid, klantgerichtheid, heldere communicatie, gedrevenheid en gezonde dosis humor zorgen ervoor dat ik mensen uit alle lagen van een organisatie kan inspireren en meenemen. Ik kijk er naar uit om ook jou te komen helpen!

Laurens Smit

Laurens Smit

Ik ben een authentieke en rustige persoonlijkheid en ben gedreven en gepassioneerd in het werk dat ik doe. Lean zit in mijn genen, en ik vind het heerlijk om mensen vanuit deze filosofie in beweging te zetten, en te zien groeien. Ik werk graag op basis van feiten en cijfers maar het ontwikkelen van mensen is me al even dierbaar. Met Leanderwijs is continu verbeteren op al deze vlakken in goede handen

Karakteristieken:
Klant- en resultaatgericht, analyticus, authentiek, wendbaar en gepassioneerd Lean-adept